Refugi de Sant Jordi

Després de mitg segle de vida ubicat al cor de la serra de Moixeró i sense accès amb vehicle us convidem a sortir desde les amables poblacions de l’ Alt Berguedà o de la ufanosa Cerdanya, endinseu-vos per boscúries, gorges, prats i barrancades. Allí, vora l’alta carena, us hi esperem per contemplar la bellesa d’aquesta terra tan nostrada.

 

Toni Bosque, guarda del Refugi Sant Jordi-FEEC

Descripció del refugi i instal·lacions

S’eleva a una altitud de 1565 metres, al sud-est Coll de Pendís (serra de Moixeró), es troba dins el Berguedà, molt a prop del límit amb La Cerdanya. L’accès es pot fer desde la Font Nostra (l’Hostalet) pujant per les gorges empedrats 2 h. També es pot accedir per Gréixer 2 h 30 min. o per Riu de Cerdanya , deixant el vehicle a la barrera de la pista entre Riu i el Coll de Pendis uns 40 min. No es pot accedir amb vehicle al refugi.

Les diferentes activitats a realitzar desde el refugi són les ascencions a Penyes Altes (2.279 m) i al Comabona (2554), i les travesses Camí dels Bons Homes GR-107, carena Cadi-Moixeró GR 1501.1, Cavalls del Vent i el sender PRC-125 amb sortida desde Font Nostra.

  • Nombre de places: 48
  • Dutxes: Sí
  • Aigua calenta: Sí

 

Preus 2014:

Mitja pensió: 38,50 €
Mitja pensió + Pícnic: 49 €

 

Informació i contacte:

Tel: 619 239 860/931985150
URL:www.refugisantjordi.cat
E-Mail: refugisantjordi@gmail.com
Refugi Sant Jordi | Guardiola de Berguedà

 

Mapa de localització:

Ver mapa más grande

 

imatges